top of page

Закриване на таз годишната Благотворителна кампания, с прожекция в Джобен фестивал / Pocket Festiva


Благодарим на организаторите на Джобен фестивал / Pocket Festival за оказаната подкрепа за нашата кампания и отправяме покана към всеки, който иска да помогне и да подкрепи Любо да се включи с присъствие в Atelie Plastelin/Ателие Пластелин на 12.11.2017г. от 18 часа. Очакваме ви ! FLM Благотворителност Нека да помогнем на едно българско семейство :)

Привет на всички, бих искал най-любезно да Ви поканя за пета поредна година да съпреживеем заедно "Джобен фестивал", който стартира утре вечер. Целия екип на Събития в Ателие Пластелин и Джобен фестивал / Pocket Festival ще се опитаме да направим преживяването Ви възможно най-приятно. Виното е едно от най-прекрасните на света, а програмата е пъстра като букет от есенни листа.

На първо място ще споделя, че тази година и ние се включваме в кампанията на Future Leeway Movies „Нека да помогнем на едно българско семейство", която е в помощ на Любомир Райков от гр. Тетевен (https://youtu.be/FfgeAU4OCDs). Любомир е с диагноза Детска церебрална парализа и епилепсия – Синдром на Уест. До момента прожекцията е обиколила 22 града в страната и чужбина. По време на целия фестивал ще има кутия за дарения, а в неделя от 18 ч. ще се състои прожекцията на късометражни филми и на място, можете да ги видите, дарите средства и поговорите с организаторите на кампанията.

Акцентите в програмата ще са върху литературата и изложбите. Сред произведенията ще можете да се насладите на "Силата на думите" - интерактивен пърформанс- томбола по и от Иван Димитров (Иван Димитров - ОЧИТЕ НА Другите). Поетико-философски стихвания с отворен код и затворен изход на Крис Енчев (Chris Enchev) в "Метаморфюзи". Сред изложбите се открояват "ФОТОИМПУЛС" на Иван Шишиев (Иван Шишиев (Ivan Shishiev), известен със страницата за фотография "Етюд-и-те на София"(https://www.facebook.com/etiuditenasofia). Мултижанровия или мултиконцептуален цикъл на Калоян Димитров (Poullo Oconne) „Свирене на дъги“, който в пълния си вариант ще може да бъде видян след "Джобния фестивал" от 14-28 ноември в "Ателие Пластелин". Сред изпънителските участия най- изявените са анималистичен Butoh пърформанс на Ира Стоянова(Ira Stoyanova) "ДЪРВОКТОПОДНАСЕКОМО" и пърформанс-инсталацията на Янко Велков ( Ianko Ianec Velkov ) "Държавна сигурност" изследваща границите на нас, като общество и дали искаме или не да ги преодолеем. Сред филмите са "Живот в мазето" на Иван Абаджиев ( Ivan Abadjiev Arts), "Viewpoint" на Дима Пройкова (Dima Proykova) и българо-естонския трилър на Илина Перянова( Ilina Perianova) „Да поиграем”.

Очакваме Ви в Atelie Plastelin в София на улица Цар Симеон №48. Програмата на Джобен фестивал / Pocket Festival може да намерите в събитието: https://www.facebook.com/events/1940431409543274/ или на адрес: http://pocketfestival.weebly.com/ Билета за една вечер е 10 лв.


Последни публикации
Последвайте ни 
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page