Please reload

Последни публикации

Закриване на таз годишната Благотворителна кампания, с прожекция в Джобен фестивал / Pocket Festival

November 10, 2017

 

 

 

Благодарим на организаторите на Джобен фестивал / Pocket Festival за оказаната подкрепа за нашата кампания и отправяме покана към всеки, който иска да помогне и да подкрепи Любо да се включи с присъствие в Atelie Plastelin/Ателие Пластелин на 12.11.2017г. от 18 часа. Очакваме ви ! FLM Благотворителност
Нека да помогнем на едно българско семейство :)

 

 

 

Привет на всички, 
бих искал най-любезно да Ви поканя за пета поредна година да съпреживеем заедно "Джобен фестивал", който стартира утре вечер. Целия екип на Събития в Ателие Пластелин и Джобен фестивал / Pocket Festival ще се опитаме да направим преживяването Ви възможно най-приятно.
Виното е едно от най-прекрасните на света, а програмата е пъстра като букет от есенни листа.

На първо място ще споделя, че тази година и ние се включваме в кампанията на Future Leeway Movies „Нека да помогнем на едно българско семейство", която е в помощ на Любомир Райков от гр. Тетевен (https://youtu.be/FfgeAU4OCDs). Любомир е с диагноза Детска церебрална парализа и епилепсия – Синдром на Уест. До момента прожекцията е обиколила 22 града в страната и чужбина. По време на целия фестивал ще има кутия за дарения, а в неделя от 18 ч. ще се състои прожекцията на късометражни филми и на място, можете да ги видите, дарите средства и поговорите с организаторите на кампанията.

Акцентите в програмата ще са върху литературата и изложбите. Сред произведенията ще можете да се насладите на "Силата на думите" - интерактивен пърформанс- томбола по и от Иван Димитров (Иван Димитров - ОЧИТЕ НА Другите). Поетико-философски стихвания с отворен код и затворен изход на Крис Енчев (Chris Enchev) в "Метаморфюзи".
Сред изложбите се открояват "ФОТОИМПУЛС" на Иван Шишиев (Иван Шишиев (Ivan Shishiev), известен със страницата за фотография "Етюд-и-те на София"(https://www.facebook.com/etiuditenasofia). Мултижанровия или мултиконцептуален цикъл на Калоян Димитров (Poullo Oconne) „Свирене на дъги“, който в пълния си вариант ще може да бъде видян след "Джобния фестивал" от 14-28 ноември в "Ателие Пластелин".
Сред изпънителските участия най- изявените са анималистичен Butoh пърформанс на Ира Стоянова(Ira Stoyanova) "ДЪРВОКТОПОДНАСЕКОМО" и пърформанс-инсталацията на Янко Велков ( Ianko Ianec Velkov ) "Държавна сигурност" изследваща границите на нас, като общество и дали искаме или не да ги преодолеем. Сред филмите са "Живот в мазето" на Иван Абаджиев ( Ivan Abadjiev Arts), "Viewpoint" на Дима Пройкова (Dima Proykova) и българо-естонския трилър на Илина Перянова( Ilina Perianova) „Да поиграем”.

Очакваме Ви в Atelie Plastelin в София на улица Цар Симеон №48.
Програмата на Джобен фестивал / Pocket Festival може да намерите в събитието: https://www.facebook.com/events/1940431409543274/
или на адрес: http://pocketfestival.weebly.com/
Билета за една вечер е 10 лв.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Последвайте ни 
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • 1
  • 2
  • 4

© 2017 Future Leeway Movies

Future Leeway Movies е сдружение с цел по- добро развитие в сферата на изкуствата в България.

FLM.bg

гр. Благоевград, България

+359 89 998 4184

office@flm.bg

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now