top of page

Алекс- Привет от Пейли институт САЩ.

Алекс и семейството й вече са в САЩ, готови за лечението. Те споделят в страницата си снимки от настаняването в болницата [Да помогнем на Алекс да ходи]

Привет от Пейли институт САЩ. Днес ни приемат в болницата и утре е най-важният ден. Благодарим ви че сте с нас и ни подкрепяте.

Ето и съобщението след операцията:

"Здравей те, днес мина операцията на Алекс. Все още не са ни пуснали при нея, но д-р Пейли ни обясни как са протекли нещата. Операцията се проточи с 1ч и 20 мин повече от предвиденото и продължи общо 4ч и 20 мин. По време на операцията се е установило че един нерв и един кръвоносен съд се намират на неправилно място и се е наложило тяхното отрязване и преместване. Затова се е наложило и извикване на друг специалист в операционната. Заради това усложнение ще се промени и плана за лечение на Алекс. д-р Пейли каза че ортопедично операцията е приключила отлично. Но заради срязването и преместването на кравоносния съд, не е поставил фискатора, защото трябва да се изчака определено време, през което крачето на Алекс ще е в гипс. Това ще отнеме 6 седмици, след което ако всичко е наред ще се постави фискатора и ще започне удължаването. Каза, че следващите 4 дена са от решаващо значение за да се види дали ще има усложнения по кръвоносния съд. Ние знаем, че сме в сигорни ръце, но ще стискаме палци всичко да бъде наред. Също така сме сигорни, че и всички вие ще ни подкрепяте макар и от далеч, както сте го правили винаги до сега. Прегръщам ви и ви целуваме в този труден за нас момент, но ще го преодолеем както всички други такива до сега."


Последни публикации
Последвайте ни 
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page